Imunitet

Proljeće je počelo porubljivati zimske dane, iako su jutra još uvijek hladna, sunce hrabro proviruje popodnevima, a parkovi se pune dječjim hihotom.

Novo nam je normalno vrijeme donijelo svakodnevne razgovore o zdravlju i prevenciji zaraze bilo koje vrste. Uz stalan oprez i propisane mjere zaštite više nego ikad razmišljamo o brizi za vlastito zdravlje, pazimo na to da pijemo više vode, jedemo raznoliko, štitimo sebe i najmlađe od sunca. No što još možemo učiniti kako bismo preduhitrili viruse i zaraze koje nas iza ugla čekaju nakon što smo se probudili iz zimskog sna?

Stara poslovica „bolje spriječiti nego liječiti“ nikada nije bila istinitija nego sada, a kako nas svaka nova zraka sunca izvlači u prirodu, na bicikle i u društvo, jako je važno razmišljati upravo o jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja i vitalnosti nas i naše djece.

Ce de glukan.png

Zona Vital proizvode su odabrale mame kao najbolje u kategoriji proizvoda za jačanje imuniteta i ublažavanje zdravstvenih tegoba, a u svojoj ponudi Zona Vital  nudi dodatke prehrani za odrasle poput Beta glukana koji spada među najsnažnije prirodne aktivatore imunosnog sustava te može pojačati djelotvornost imunoloških stanica i do sedam puta, dok vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Kada je riječ o zaštiti i jačanju imunološkog sustava najmlađih, Zona Vital izdvaja CE DE GLUKAN, sirup namijenjen djeci koji sadrži 1,3-1,6 beta glukan, ekstrakte korijena đumbira i kamilice, vitamin C i D i cink, idealan za prevenciju bolesti i doprinosi jačanju imuniteta.

Uživanje u prirodi, dječjoj igri na otvorenom i skupljanje divnih uspomena lakše je kada znamo da smo učinili sve kako bismo zaštitili vlastito zdravlje i ojačali imunološki sustav, zar ne?