v3.jpg

Je li majčinski poziv zahtjevan?

Svakodnevne životne lekcije koje nam mame pružaju imaju svoju neprocjenjivu vrijednost. Ustrajne i strpljive, znaju kako rasporediti obaveze a njihova empatija i suosjećanje idealan su melem za svaku ranu. Mame najbolje znaju odrediti prioritete i svu svoju energiju ulažu u ono što je bitno te nam na taj način olakšavaju život. Dakle možemo reći da mame znaju što je najbolje za njihove obitelji.

naslovna_1.jpg

Četvrtu godinu za redom mame su sudjelovale u projektu 'Odabrale mame' . Njih nešto više od 6.000 proteklih nekoliko mjeseci sudjelovalo je u online istraživanjima kroz koja smo dobili pobjednike kategorija. Koji su to proizvodi i usluge koji su osvojili ovaj 'prijeki sud'? Evo ih abecednim redom:

Agristar čajevi, AGZ monozačini , Alegria personalizirani pokloni, Clarum tijesta za pite i savijače, Dormeo jastuci, Fanola domaći keksi, Frosch baby proizvodi za čišćenje, Kanaan flips, KiK textil trgovine, Matičnjak proteinska tjestenina, Matičnjak apiterapijski pripravci, Matičnjak hladno prešana ulja, MIXA baby šampon i kupka, MIXA hidratizirajuće mlijeko za suhu i vrlo suhu kožu, Monini ekstra djevičansko maslinovo ulje, Müller drogerije, PAMPERS pelene, PAMPERS vlažne maramice, Paštaria tjestenina, PODRAVKA  paštete, PODRAVKA trajne suhomsnate salame, POLI hrenovke, POLI posebne kobasice, Prima farmacia ljekarne Vrgorac i Brela, Prima namještaj, RAVLIĆ mesnice, RAVLIĆ autohtone suhomesnate delicije, RAVLIĆ domaće kobasice, REXONA dezodoransi, SIRELA polutvrdi sirevi, Tonka sviježe mlijeko, TORTERIE MACARON slastice i Zona vital dodatci prehrani za imunitet.

Čestitamo svim pobjednicima kategorija uz poruku da nastave s unapređenjem kvalitete svojih proizvoda i usluga.

Odabrale_mame_eco_2021-01_transparent.pn

A ove godine projekt 'Odabrale mame', u želji da potrošačima približi one proizvode koji brinu o okolišu i zdravlju, uvodi i jednu novinu. Radi se o posebno dizajniranoj oznaci koja sugerira da se radi o o ekološkom, bio ili organskom proizvodu. Smatramo da te još uvijek male kategorije s velikim potencijalom zaslužuju biti dodatno istaknute.