Jer mame znaju što je najbolje

Dnevni, tjedni ili mjesečni šoping za kuću, potrepštine i hranu može izazvati glavobolje. Uvijek je dobro imati izbor, ali što kada imamo previše izbora? Beskonačno dugi redovi u ogromnim trgovinama mogu djelovati obeshrabrujuće osobito kada nam je nužno obaviti kupnju što brže i efikasnije.

Guramo kolica, čekiramo popis na mobitelu (ili na papiru – zapisuje li netko još uvijek popis potrepština na papiru?) i zastanemo u redu prepunom istih, a tako različitih proizvoda: kojeg proizvođača odabrati, ako smo prestale biti zadovoljne poizvodom koji već dugi niz godina koristimo i kojemu na neki način vjerujemo, kako sad u gomili izbora odabrati nešto što nas neće razočarati i što će se odmah nakon prve kupnje pokazati kao dobar odabir?

Unazad tri godine u odabiru nam uveliko pomaže oznaka Odabrale mame.

Store

Odabrale mame prvo su i jedino istraživanje zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu, jer tko je više kvalificiran dati najbolju preporuku za kupnju nekog proizvoda ili korištenje neke usluge od majke?

Mame se u samo nekoliko koraka mogu prijaviti u panel te sudjelovati u ocjenjivanju proizvoda i usluga; to su sve kategorije koje redovito kupujemo i koristimo u kućanstvu kao i usluge koje povremeno ili stalno koristimo – proizvodi za osobnu higijenu, čišćenje domaćinstva, trgovine, prehrambeni artikli. Mamama je ponuđeno nekoliko proizvoda u jednoj kategoriji te one odabiru onaj koji smatraju najboljim, a taj odabir kasnije postaje i preporuka svim potrošačima pri izboru u kupnji, jer kako i sam slogan kaže – mame znaju što je najbolje!

Odabrale_mame_logo_love

Osim što ova oznaka i cijeli proces odabira daje priliku svim mamama da izraze svoje mišljenje i sudjeluju u odabiru po njima najboljeg proizvoda, sama oznaka dodatna je vrijednost svakom odabranom proizvodu i usluzi te je ujedno i vjerodostojan vodič u kupnji.

Ako vas sljedeći put u dugim redovima velikih trgovina uhvati nesigurnosti koji proizvod odabrati za svoju obitelj, potražite onaj na kojemu se smješka oznaka Odabrale mame, a dok zapisujete popis na mobitelu, skoknite na odabralemame.com i prijavite se u panel!